Мисия            Фирма „Пролайф Технолоджи” ЕООД е основана като семейна фирма през 1993 година. Още същата година закупува Керамичен завод Мирково и след 4 месечен период на ремонтни и възстановителни работи, през септември 1993 г. производството на тухли е възстановено. Този завод е първия частен след промените през 1989 г.

            Основната дейност на фирмата е свързана с производството на качествени керамични изделия по най-съвременни технологии и въвеждането на доказано добри практики с цел оптимизация на производството. Стремим се да внедрим чрез нашия асортимент нови технологии в строителството, които да кореспондират директно с съвременните тенденции и изисквания в сградостроителството за енергоефективност и оптимизирани разходи.

            „Пролайф Технолоджи” ЕООД е изцяло българска фирма и като такава оценява реално социалната си и друга роля в обществото.

            Мисията на фирмата е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти, съобразени с техните потребности, като спомага за развитието и растежа на своята производствена и търговска дейност, осъществявана във високо конкурентна среда, чрез инвестиране и развитие на дейностите и човешките ресурси. Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 20 годишната история на „Пролайф Технолоджи”ЕООД са коректното обслужване на клиентите, качествените продукти и изключително изгодните ценови условия.

            Управленския персонал има амбиция за иновативност и прилагане на висок стандарт във всички наши дейности, с цел да работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на нашите клиенти и дистрибутори, като има предлагаме продукти с доказани качества, обезпечени с професионализъм и опит. Стремим се да развиваме съвременен тип дистрибуция, което чрез икономическата си ефективност ни дава възможност да въвеждаме и поддържаме високотехнологично производство, да реинвестираме и да подобряваме и усъвършенстваме нашето ноу-хау.

            През годините „Пролайф Технолоджи”ЕООД като оператор на Керамичен завод Мирково се е доказал като благонадежден български производител, работодател и партньор.

            Успеха на фирмата се дължи преди всичко на стремежа за развитие, иновативност и отговорност към работата на всички членове на нашия екип.

            Името на фирмата означава „Технологии за Живота” и като мото това означава в нашата дейност да осъзнаваме, че всяка технология независимо колко е сложна трябва да бъде реализирана с отговорност към природата, хората която я осъществяват и произведените продукти да бъдат екологично съобразени с висок стандарт за експлоатационни качества.

КОНТАКТИ
Адрес: София 1612,
кв. Лагера,
ул. "Балканджи Йово" 9
Телефон: +35929525201
Мобилен тел:+359886243541
Email:prolife.tehn@gmail.com
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Последвайте ни в социалните мрежи!

Нека станем приятели!
Пролайф Технолоджи ЕООД ©2013